Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Badkameraccessoires zonder boren

Badkameraccessoires ophangen zonder te boren, dat doen we het liefste allemaal. Of je badkamer nu nieuw is of al 10 jaar oud, gaten boren in de muur doen we liever niet. Gelukkig is dat met de accessoires van luxebadkameraccessoires.nl ook niet meer nodig! We zagen de vraag naar bijvoorbeeld een wc rolhouder zonder te boren al lange tijd aankomen en spelen daar graag op in. Daarom bieden we online unieke oplossingen waarmee jij jouw badkameraccessoires zonder te boren kunt bevestigen. Een wc rolhouder is niet het enige accessoire dat bij ons zonder boren opgehangen kan worden.

Assortiment zonder boren

Het assortiment zonder boren is bij luxebadkameraccessoires.nl erg uitgebreid. Voor welk type accessoire je ook op zoek bent, er zitten altijd producten tussen die je zelf eenvoudig kunt bevestigen. Denk aan een toiletrolhouder zonder boren, een badkamerrek zonder boren, een douche organiser zonder boren en ga zo nog maar even door.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Toiletrolhouder zonder boren

Om te beginnen met een toiletrolhouder. Een toiletrolhouder zonder boren is het accessoire waar de meeste vraag naar is. Het toilet is bevestigd, maar er wordt pas later aan een toiletrolhouder gedacht. Toch is dit een accessoire wat zeker niet kan ontbreken. Met onze toiletrolhouder zonder boren kun je eenvoudig door middel van de plakzijde aan de achterkant zelf jouw accessoires ophangen. Je hoeft er niemand bij te halen die een gat boort, op de dag van de aankoop kun je zelf jouw houder ophangen op de plek naar keuze.

Doucherek en doucheplank zonder boren

Bij het plaatsen van een douche zien we vaak dat een opbergplek voor shampoos wordt vergeten. Het enige wat je dan nog kunt doen is een shampoo rekje ophangen. Met een doucheplank of doucherek zonder boren van luxebadkameraccessoires.nl is dat geen probleem. Zonder gaten te maken kun je zelf eenvoudig het rekje of plankje plaatsen op de plek waar jij wilt. Komt er water overheen, dat is geen probleem. Onze badkameraccessoires zonder boren zijn waterbestendig en laten niet los.

Hoe werken de zelfklevende haakjes?

Kies je voor een zelfklevende handdoekhaak of welke andere accessoire dan ook, dan is het goed om te weten hoe je dit nu daadwerkelijk moet bevestigen. Een handdoekhaak zelfklevend beschikt bijvoorbeeld over 3M tape aan de achterzijde. Het haakje, de toiletrolhouder of de badkamer plank kan hierdoor stevig op een plek naar keuze worden opgehangen. Haal het beschermlaagje van de achterkant los en hang het haakje op, makkelijk toch! We raden iedereen aan, of je nu kiest voor een badkamer plank met of zonder boren, om eerst goed na te gaan op welke plek je de accessoire wilt hangen. Probeer eerst voor jezelf een aantal plekken uit voordat je pas definitief iets doorvoert. Het voordeel van bijvoorbeeld een badkamerrek zonder boren, is het feit dat wanneer je deze loshaalt, je geen lelijke gaten in de muur achterlaat. Ben je jouw huidige accessoire dus beu, dan is dat geen probleem en kun je hem zo vaak verwisselen als je zelf wilt.

Kies voor luxebadkameraccessoires.nl

Voor welke accessoire zonder boren je ook gaat, bij luxebadkameraccessoires.nl bieden we alleen producten aan van een uitstekende kwaliteit. Met een divers assortiment aan badkameraccessoires proberen we voor iedere badkamer producten te ontwerpen en te verkopen via onze webshop. Welke stijl badkamer je ook hebt, modern, landelijk, betonlook of industrieel, onze producten sluiten hier uitstekend op aan. Heb je vragen over één van onze producten of wil je weten hoe je het beste de badkameraccessoires zonder boren kunt ophangen, neem dan gerust contact met ons op via +31 6 21371523 of stuur een mail naar info@luxebadkameraccessoires.nl. Wij staan dagelijks voor je klaar en helpen graag met het stijlen van de perfecte badkamer!