Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Toiletrolhouders

Toont alle 17 resultaten

Toiletrolhouders

Een toiletrolhouder/wc rolhouder, als je het aan ons vraagt is het één van de belangrijkste toiletaccessoires die je kunt hebben. Niets is fijner dan binnen handbereik op een perfecte hoogte bij het toiletpapier kunnen. Het toiletpapier of wc papier op de grond neer zetten kan al heel lang niet meer. Het is niet hygiënisch en ziet er goedkoop en niet stijlvol uit. Daarom bieden wij bij luxebadkameraccessoires.nl luxe toiletrolhouders aan in diverse soorten en stijlen zodat het niet alleen gemakt oplevert, maar je toiletruimte ook die extra touch geeft. Want zeg eerlijk, het zijn de toiletaccessoires die een badkamer of toiletruimte een mooi en compleet gevoel geven. Een toiletrolhouder zwart of een toiletrolhouder rvs zijn momenteel enorm populair. Beide wc rolhouders zijn te vinden in ons assortiment.

Vaak zien we dat diverse toiletaccessoires in dezelfde stijlen worden aangekocht, kies daarom voor een design toiletrolhouder die past bij je reserverolhouder en toiletborstelhouder. 

Assortiment toiletrolhouder

Een toiletrolhouder of wc rolhouder heb je in verschillende vormen, kleuren en functionaliteiten. In ons assortiment hebben we wc rolhouders met klep, met een plankje en de “normale” toiletrolhouder. Iedere houder heeft zijn eigen stijl, kleur of is gemaakt van een bepaald materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld rvs toiletrolhouders of wc rolhouders in messing of metaal.

Met klep

Als eerste zijn er de toiletrolhouders met klep. Dit zijn rolhouders met als grootste voordeel dat het de wc rol beschermd tegen stof en water. Ook helpt het bij velen om het wc papier netjes af te scheuren zonder daar een extra hand voor te hoeven gebruiken. 

Plankje

Tegenwoordig wordt er ook vaak gekozen voor een toiletrolhouder zonder klep, dit omdat bijvoorbeeld een plankje er strakker uitziet. Dit is uiteraard afhankelijk van je smaak en de stijl waarin je jouw badkamer of toilet ruimte wilt inrichten. Het voordeel van een toiletrolhouder met plankje is dat je hierop je mobiele telefoon weg kan leggen. Het klinkt stom, je telefoon meenemen naar het toilet, maar toch gebeurt het vaak en is dit voor velen een fijne uitvinding. 

“Normale” toiletrolhouder

Het klinkt misschien gek om deze houder “normaal” te noemen, want voor iedereen is iets anders normaal. Eigenlijk is het gewoon een toiletrolhouder, maar dan zonder de klep of een plankje bovenop. Het is een vrij simpele houder waar je snel het wc papier in kan schuiven. Ook deze bieden we aan in diverse stijlen en kleuren.  

Toiletrolhouder zonder boren

Naast de diversiteit aan type wc-rolhouders, geven we je ook de keus om te kiezen uit een wc rolhouder met wandmontage of een toiletrolhouder zonder boren. Waar de één het niet erg vindt om een gat te boren, doet de ander dit liever niet. Daarom laten wij de keus aan jullie. Wanneer je de wand liever in tact houdt, zijn er houders met een stevige 3M tape aan de achterzijde. Hierdoor blijft de houder stevig kleven en kun je hem loshalen zonder schade aan te richten. Vind je het niet erg om een gat te boren en wil je de houder gelijk goedhangen, weet dan wel zeker waar je hem wilt plaatsen. Probeer een paar plekken uit en kijk niet alleen naar wat het beste is voor jou, maar ook naar kinderen of mensen die groter of kleiner zijn dan jijzelf. Let hierbij ook op of er genoeg ruimte is om de wc rol op de houder te plaatsen, dus plaatst hem niet te dicht op een andere meubel. 

Meer advies

Mocht je voor het aanschaffen van een toiletrolhouder of een andere accessoire meer informatie willen ontvangen, dan kun je gerust contact met ons opnemen via +(31) 6 213 715 23 of info@luxebadkameraccessoires.nl. We staan graag voor je klaar en helpen met het kiezen van de perfecte accessoires. Want naast toiletaccessoires bieden wij ook doucheaccessoires, handdoekaccessoires en wastafelaccessoires.