Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Reserverolhouders

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Reserverolhouders

Met een reserverolhouder zit je nooit zonder toiletpapier, want niets is vervelender dan op het toilet zitten zonder wc papier. In een toiletrolhouder kun je helaas maar één toiletrol plaatsen en voor je het weet is deze op. Met een reserverolhouder kun je niet één, maar meerdere rollen bewaren zodat jijzelf en je gasten nooit zonder wc papier komen te zitten. Net zoals van alle toiletaccessoires, bieden we in ons assortiment diverse reserverolhouders aan die passen bij jouw wensen. Denk aan de kleur, het materiaal en de manier waarop je de houder kunt bevestigen. Zo heb je een vrijstaande reserverolhouder of een reserverolhouder hangend.

Waarom een reserverolhouder

De eerste reden die eerder al werd benoemd, is het feit dat je met een reserverolhouder niet zomaar zonder toiletpapier komt te zitten. Dit is uiteraard niet de enige functie van een reserverolhouder. Zo zie je dat toiletpapier ook wel eens wordt bewaard in het badkamerkastje of boven het toilet. De volgende redenen zullen je overtuigen om een reserverolhouder aan te schaffen:

Snel en eenvoudig bij het toiletpapier

De reserverolhouders die wij aanbieden zijn makkelijk in gebruik, zowel om een toiletrol in te plaatsen als om er eentje uit te halen. Hierbij raden we aan de om de houder te plaatsen in de buurt van het toilet. Wanneer het papier op is tijdens het gebruiken van het toilet, hoef je er niet vanaf om bij het toiletpapier te kunnen. 

Bied je overzicht

Daarnaast zorgt een reserverolhouder ook voor het overzicht. Je hebt zo gezien of het tijd is om de houder aan te vullen met nieuwe toiletrollen. Want ondanks het feit dat je door middel van een reserverolhouder beschikt over extra toiletrollen, raken ook deze op. Door de rollen geordend op één plek te hebben voorkom je een situatie waarbij het toiletpapier op is. 

Zorgt voor een afgewerkte badkamer of toiletruimte

Als laatste zorgt een reserverolhouder voor een nette en afgewerkte badkamer of toiletruimte. Zo liggen er niet overal toiletrollen, maar is alles netjes afgewerkt. Het is ook zo dat toiletaccessoires niet alleen functioneel worden aangeschaft, maar is het echt een eyecatcher. 

Combineer diverse toiletaccessoires 

Als het gaat om toiletaccessoires heb je de keuze uit diverse vormen, materialen en kleuren en schaf je de accessoires aan die passen bij jouw smaak. We raden aan om eerst te bedenken in wat voor stijl je jouw badkamer of toiletruimte wilt indelen. Denk aan een moderne, industriële, klassieke of zelfs een houten badkamer. Er zijn een heleboel badkamerstijlen te benoemen en bij iedere stijl passen diverse materialen. 

Om even wat voorbeelden te geven, zie je vaak een rustige en strakke stijl terugkomen bij een moderne badkamer. Wit sanitair en metalen accessoires komen hier in terug. Bij een industriële zie je vaak zwarte accessoires. Dit kan zowel een reserverolhouder zijn, maar ook wastafelaccessoires of doucheaccessoires. Naast zwart en metaal, kun je bij ons ook filteren op een reservehouder van chroom en roestvast staal. Daarnaast bieden wij passende schroeven bij onze producten zodat je de houder eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Voor welke stijl je ook kiest, wij raden altijd aan om diverse accessoires met elkaar te combineren. Kies niet alleen voor een reserverolhouder in het chroom, maar deze kleur en het materiaal ook terugkomen in de toilethouder en de toiletborstelhouder. Alleen op deze manier kun je jouw badkamer of toiletruimte een bepaalde sfeer geven. 

Advies bij het kopen

Als expert op het gebied van luxe badkameraccessoires geven we graag advies bij het kopen van de juiste accessoires. We denken graag met je mee welke artikelen het beste passen bij jouw smaak en stijl. Wanneer er een keuze is gemaakt kunnen we de artikelen zo snel mogelijk verzenden uit ons eigen magazijn. Neem contact op via info@luxebadkameraccessoires.nl. of bel naar +(31) 6 213 715 23.