Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Handdoekaccessoires

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Handdoekaccessoires

Ben je op zoek naar accessoires in de badkamer of toiletruimte waarmee je één of meerdere handdoeken kunt ophangen? Bij luxebadkameraccessoires.nl bieden we je een ruim assortiment aan handdoekaccessoires. Net zoals alle andere accessoires kunnen ze niet ontbreken. Handdoekaccessoires bieden diverse voordelen en wegen mee in de stijl van jouw badkamer. Het zijn namelijk de kleine accessoires die van jouw badkamer of toiletruimte een mooie en unieke ruimte kunnen maken.

Waarom handdoekaccessoires?

Met handdoekaccessoires houd je je badkamer en toiletruimte netjes en opgeruimd. Zo slingeren er geen verdwaalde handdoeken rond en heb je altijd een handdoek binnen handbereik. De tijd is voorbij dat je een handdoek over het bad of de douche heen gooit of uit een kastje een handdoek moet pakken om je handen af te drogen. Met handdoekaccessoires ga je dus voor gemak, voor zowel als voor je gasten. Om je te kunnen voorzien van handdoekaccessoires die passen bij jouw stijl, bieden we drie accessoires aan. Namelijk: handdoekrekken, handdoekhaakjes en handdoekringen.

Handdoekrekken

Om te beginnen bieden we bij luxebadkameraccessoires.nl handdoekrekken aan. Deze rekken zijn te verkrijgen in diverse vormen en maten. Zo kun je gaan voor een rek met enkele stang, een rek met een dubbele stang of zelfs een plateau. Voor welke handdoekrek je wilt gaan is afhankelijk van de plek en de functie. Zo wordt er naast een wastafel vaak gekozen voor een enkele stang, hier wordt vaak ook maar één handdoek opgehangen. Een dubbele stang of een plateau kun je gebruiken wanneer je meerdere handdoeken tegelijk wilt ophangen, zoals naast de douche. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere handdoekrekken aan te schaffen, dat is geheel aan jou. Wij bieden verschillende soorten handdoekrekken aan zoals een handdoekrek rvs of handdoekrek zwart.

Handdoekhaakjes

Naast de handdoekrekken zijn er ook de handdoekhaakjes. Deze zijn in vergelijking met de rekken erg klein, maar daardoor ook erg populair. Het haakje biedt dezelfde functie, maar neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag. Vooral handdoekhaakjes zwart of handdoekhaakjes rvs zijn enorm populair. Handdoekhaakjes zijn er in diverse materialen, kleuren en vormen. Ook kun je er zelf voor kiezen om te gaan voor handdoekhaakjes die je moet monteren of die je gewoon doormiddel van een plakstrip kunt bevestigen. Kies zelf of je kiest voor één haakje of misschien wel meerdere.

Handdoekringen

Als laatste bieden we ook handdoekringen. Handdoekringen zijn de laatste tijd erg populair vanwege hun stijlvolle uitstraling. Het heeft toch net een wat luxer gevoel en kan dit ook zeker overbrengen aan je badkamer of toiletruimte. Hoewel de handdoekringen over het algemeen rond zijn, bieden wij ze ook aan in de vorm van een triangel, een vierkant en een ovaal. Het grootste voordeel van deze ringen is het feit dat de handdoek met de ring mee kan bewegen, zo kun je je handen wassen zonder de handdoek van de ring af te halen. Ideaal toch!

Combineer ze met de andere accessoires

Voor welke handdoekaccessoire je ook gaat, bij luxebadkameraccessoires.nl raden we al onze klanten aan om eerst goed na te denken voordat je eentje aanschaft. Het gehele assortiment accessoires lijken los van elkaar, maar dat is het niet. Het is belangrijk dat je dezelfde stijl aan houdt bij het kopen van zowel handdoekaccessoires, toiletaccessoires, doucheaccessoires en wastafelaccessoires. Het is belangrijk dat je hier één geheel van weet te maken.

Om je hierbij te helpen bieden we online een ruim assortiment aan vergelijkbare accessoires van dezelfde kleur, hetzelfde materiaal en unieke vormen. Bij het ontwerpen van deze accessoires houden we de trends van nu nauwlettend in de gaten en laten we de producten op elkaar aansluiten.

Heb jij al een keuze kunnen maken?

Weet je al voor welke stijl je gaat en welke handdoekaccessoires je gaat aanschaffen? Of heb je nog geen idee? Wij staan iedere dag voor je klaar om je telefonisch te woord te staan en mee te denken over de accessoires die het beste bij jou passen. Neem contact met ons op via +(31) 6 213 715 23 en onze adviseurs staan voor je klaar!