Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Wastafel accessoires

Wastafel accessoires

Wastafelaccessoires scoor je online bij luxebadkameraccessoires.nl. Bij ons vind je een ruim assortiment aan accessoires die je op en rondom je wastafel kunt plaatsen. Onder wastafelaccessoires vallen planchetten, tandenborstelhouders, zeepdispensers en zeepschaaltjes. Deze zijn allen te plaatsen in de badkamer, de toiletruimte of zelfs de keuken. Alle vier zijn het accessoires die gemaakt worden van de mooiste kleuren en de beste materialen. Ze zijn er om je wastafel van extra styling te voorzien en het je gemakkelijker te maken. Niets geeft namelijk een fijner gevoel dan een schone en opgeruimde wastafel.

Waarom wastafelaccessoires?

Wastafelaccessoires zorgen ervoor dat je wastafel vrij blijft van spullen, denk hierbij aan een verzameling tandenborstels, tandpasta, zeep en misschien nog wel meer. Door accessoires toe te voegen op en rondom je wastafel houd je deze netjes en kun je hem ook gemakkelijk schoonmaken. Zo hoef je niet eerst alle benodigdheden aan de kant te schuiven, maar kun je op elk moment met je handdoek alles afdrogen. 

Assortiment wastafelaccessoires

Het assortiment accessoires bestaat uit planchetten, tandenborstelhouders, zeepdispensers en zeepschaaltjes. Per accessoire leggen we je graag uit waarom dit perfect past in jouw badkamer, toiletruimte of zelfs keuken. 

Planchetten

De meest voorkomende accessoire bij wastafels is een planchet. Een planchet is een plank (kan in verschillende vormen en materialen) die je plaatst boven of naast de wastafel. Een planchet is ideaal bij een kleine wastafel om spullen op te bergen. Zo hoef je niet heel je wastafel vol te zetten met benodigdheden, maar plaats je die netjes op het planchet. Het is hygiënisch en ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Tandenborstel houder

Als tweede zijn tandenborstelhouders erg populaire wastafelaccessoires. Er is bijna geen één huishouden waarbij de tandenborstels los op de wastafel worden gelegd. Dit is onhygiënisch en ziet er ook niet netjes uit. De oplossing hiervoor is uiteraard een tandenborstel houder. De tandenborstelhouders van luxebadkameraccessoirs.nl beschikken over een uniek design gemaakt van roestvast staal en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Zeepdispenser

Een zeepdispenser of zeeppompje is ook een accessoires dat steeds vaker voor komt. Een zeepdispenser is het alternatief van een stukje zeep of een zeepfles die je zo uit de winkel haalt. Een zeepdispenser is een stijlvolle dispenser die je zelf bij kunt vullen met zeep. Ons assortiment zeeppompjes bestaat bijvoorbeeld uit een zeepdispenser zwart of een zeepdispenser rvs. Je kunt kiezen uit een vrijstaande of een hangende zeepdispenser. Alle zeepdispensers zijn geschikt voor in de badkamer maar ook in de keuken.

Zeepschaaltje

Als laatste wastafel accessoire bieden we zeepschaaltjes. Zeepschaaltjes lijken ouderwets, maar kunnen je juist een heel fijn en rustgevend gevoel geven. Stukken zeep op een zeepschaaltje komen bijvoorbeeld vaak voor in een hotel. Boots dit vrije gevoel na in je eigen huis met een zeepschaaltje. Bij ons ook te verkrijgen van uitstekende kwaliteit waarbij de zeep zijn geur blijft behouden. 

Kleuren en materialen

Bij luxebadkameraccessoires.nl bieden we alleen producten aan van een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen door onder andere gebruik te maken van de juiste materialen. Zo wordt het merendeel van de wastafelaccessoires gemaakt door roestvast staal. Roestvast staal is perfect materiaal voor in de badkamer of andere vochtige ruimtes. Dit materiaal is namelijk duurzaam, slijtvast en hygiënisch. 

Daarnaast kunnen wij de producten aanbieden in de kleuren RVS, zwart of chroom. Met deze combinaties van kleur en materiaal kun jij jouw badkamer of toiletruimte stijlen zoals jij dat wil. Denk aan een moderne, industriële of zelfs luxe badkamer. Ontvang je van ons nog graag wat advies welke accessoires het beste passen in jouw badkamer of toiletruimte, dan komen we graag met je in contact.