Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Zeeppompje rvs

De zeepdispenser is gemaakt van hoogwaardig rvs en kan blind aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde montage materialen. VDN Stainless heeft deze moderne zeepdispenser voorzien van een ruime opening zodat je snel en zonder knoeien de zeep kan bijvullen. Aan de zijkant van het pompje is een vulindicator aangebracht. Zo weet je direct wanneer je de zeep moet aanvullen.

29,95

Zeepdispenser voor handzeep

De zeepdispenser is gemaakt van hoogwaardig rvs en kan blind aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde montage materialen. VDN Stainless heeft deze moderne zeepdispenser voorzien van een ruime opening zodat je snel en zonder knoeien de zeep kan bijvullen. Aan de zijkant van het pompje is een vulindicator aangebracht. Zo weet je direct wanneer je de zeep moet aanvullen.

Zeeppompje rvs

Een zeeppompje of zeepdispenser voorkomt dat er steeds een ongezellige plastic fles met handzeep op de aanrecht of wastafel moet staan. De zeepdispenser monteer je blind aan de muur, zo voorkom je vieze kringen op je wastafel. Het zeeppompje is uitermate geschikt voor in de badkamer maar ook in de keuken!

Kenmerken:

● Zilver rvs look

● Luxe design

● Vulindicator 

Specificaties:

Materiaal: RVS

Kleur: Zilver

Afmetingen: 20.5 x 5 cm

Inhoud: 200ml

EAN 8720165660544 Categorieën ,

Extra informatie

Kleur

RVS

Materiaal

Roestvast staal

Productopties

Wandmontage