Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Tandenborstelhouders

Toont alle 2 resultaten

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Tandenborstelhouders

Tandenborstelhouders zijn hygiënische wastafelaccessoires die eigenlijk niet kunnen ontbreken. Er zijn ook maar weinig huishouders zie geen tandenborstel houder in hun bezit hebben. De houder zorgt ervoor dat je tandenborstel op een hygiënische wijze bewaard kan worden. Het plaatsen van een losse tandenborstel op de wastafel is niet fris en ziet er ook niet verzorgd uit. Wellicht dat je met meerdere personen het huis deelt dan heb je niet één, maar misschien wel vier tandenborstels die rondslingeren. De beste manier om dit op te lossen is door het aanschaffen van een tandenborstel houder van luxebadkameraccessoires.nl. 

Assortiment tandenborstelhouders

Bij luxebadkameraccessoires.nl zijn we erg kritisch naar ons assortiment en verkopen wij alleen producten van goede kwaliteit. Hierbij gaan we mee met de trends van nu en blijven we innoveren zodat er altijd een product bijzit die bij jou en jouw badkamer past.  

Onze tandenborstelhouders worden gemaakt van roestvast staal en zijn te verkrijgen in de kleuren RVS en zwart. Deze producten worden niet zomaar gemaakt van roestvast staal, het is een materiaal dat je steeds vaker terugziet in de badkamer en wat wij iedereen ook aanraden. Roestvast staal is namelijk slijtvast, hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk. Het is het ideale materiaal voor in vochtige ruimtes en dus ook voor in de badkamer. 

Geen beker, maar design

In het assortiment tandenborstelhouders heb je de keuze uit houders die aan te brengen zijn door middel van wandmontage. Dit houdt in dat je de houder niet neerzet op de wastafel, maar dat je beschikt over een tandenborstelhouder die als het ware zweeft aan de muur. 

Een houder met wandmontage heeft als voordeel dat het geen ruimte in beslag neemt op je wastafel. Wij raden onze klanten ook altijd aan om de wastafel zo clean en opgeruimd mogelijk te houden. Het plaatsen van een bekerhouder, tandpasta en zeep maakt de wastafel als snel rommelig en vies. Het kost je in dit geval ook meer moeite om na het gebruik er even snel een doekje overheen te halen. Om je wastafel opgeruimd te houden, raden we naast een tandenborstel houder ook planchetten aan. Een planchet is een plankje die je plaatst bij de wastafel waar je al je benodigdheden op kan plaatsen, want opgeruimd staat netjes!

Tips om de houder schoon te houden

Een tandenborstel houder is er om de wastafel opgeruimd en hygiënisch te houden, maar dat wil niet zeggen dat je niets meer hoeft te doen om de houder schoon te houden. We geven je daarom graag een paar tips hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wanneer je deze tips aanhoudt gaan de tandenborstelhouders net zolang mee als jij wilt. 

Maak je tandenborstel schoon en droog

Na het poetsen van je tanden is de borstel vaak vies en nat. Zet deze natte tandenborstel niet in de houder en ga er vervolgens vandoor. Als je dit één keertje doet zal er niets gebeuren, maar blijf je dit doen, dan kan je tandenborstel gaan schimmelen en hierdoor de houder ook. Maak na het tandenpoetsen de tandenborstel schoon en plaats hem dan pas in de houder.

Haal het glas uit de houder

Bij de tandenborstelhouders van luxebadkameraccessoires.nl kun je de glazen beker uit de houder halen. Haal deze er regelmatig even uit en maak hem goed schoon en droog. Wanneer je dit met regelmaat doet wordt de houder nooit vies en kost het je ook geen moeite om hem weer helemaal schoon te krijgen. 

Kies voor luxebadkameraccessoires.nl

Bij ons ben je verzekerd van producten van een goede kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. In ons gehele assortiment gaan we mee met de tijd en zijn al onze accessoires uitstekend met elkaar te combineren. Het zijn uiteindelijk toch de accessoires die jouw badkamer een bepaalde uitstraling geven.