Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Doucheaccessoires

Douche accessoires

Maak je doucheruimte compleet met doucheaccessoires van luxebadkameraccessoires.nl. Net zoals alle andere accessoires in je badkamer of toiletruimte kunnen doucheaccessoires de doucheruimte afmaken en een bepaalde stijl en sfeer meegeven. Kies voor doucheaccessoires van hetzelfde materiaal of dezelfde kleur zodat het samen één geheel vormt. Bij luxebadkameraccessoires.nl bieden we doucherekken en douchewissers. 

Doucherekken

Doucherekken zijn een belangrijk onderdeel van de doucheruimte. Vele huishoudens gebruiken een doucherek om doucheproducten in op te bergen met als meest voorkomend product, shampoo. Zeker in een huishouden met meerdere gezinsleden is een doucherek van onschatbare waarde, want waar laat je al die flessen. Laten rondslingeren op de grond is al heel lang geen optie meer. Je zult moeten bukken en het kan zorgen voor kringen op de grond. Met een simpel en luxe doucherek ziet je doucheruimte er binnen no-time georganiseerd uit en heb je alles binnen handbereik. 

De doucherekken zijn bij luxekameraccessoires.nl te verkrijgen in diverse soorten, maten en lagen. Zo is iedere doucheruimte anders. Er zijn inloopdouches, douches met een glazen wand die ook wee kunnen variëren van klein tot groot. Hoe groter de ruimte, hoe meer plek er is voor een doucherek. Hoe kleiner, hoe meer belangrijke ruimte een doucherek in beslag neemt. Voor al deze situaties bieden wij een doucheaccessoire die erbij past.

Zo maken we onderscheidt uit drie type doucherekken, namelijk een doucherek met ophanghaak, een hoek doucherek en de standaard hangende doucherek. Elk van deze rekken heeft zijn eigen voordelen. Zo hoeft er bij een rek met ophanghaak geen gaten geboord te worden, maar kun je deze eenvoudig ophangen over de glazen wand. Heb je een doucheruimte zonder glazenwand dan moet je uiteraard verder kijken. Hierbij kun je onderscheidt maken tussen een kleine en een grote doucheruimte. Bij een kleine doucheruimte raden we bijvoorbeeld aan om te kiezen voor een hoek doucherek. Een hoek rek kan namelijk geplaatst worden in de hoek wat onbenutte ruimte is, ideaal dus om op deze plek de doucheproducten op te bergen. Over welke situatie je ook beschikt, bij luxebadkameraccessoires.nl hebben we altijd een passend product. Een doucherek zwart of een rvs doucherek zijn momenteel enorm populair. 

Douchewissers

Een douchewisser is het andere hele belangrijke doucheaccessoire. Velen onderschatten het feit dat een douchewisser van belangrijke waarde is in de douche. Heb je een glazen wand en gebruik je na het douche geen douchewisser om deze schoon te maken, dan zal je snel te maken hebben met kalkaanslag of vieze vlekken. Niets is natuurlijk onhygiënischer dan dat. Een douchewisser met ophanghaak is ideaal wanneer je beschikt over een douchewand. Met de douchewisser maak je de douchewand netjes droog en je hangt hem hierna netjes op aan de ophanghaak. Een douchewisser rvs is ideaal voor een vochtige ruimte zoals een badkamer. Maak je de doucheruimte niet goed droog na een douchebeurt, dan kan er ook schimmel ontstaan. Een douchewisser kun je dus ook gebruiken om de wanden en de vloer mee te drogen, zo word je handdoek niet zeiknat en voorkom je vieze en onhygiënische vlekken. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien of er een douchewisser tussen zit waar jij naar op zoek bent. 

Stijl van je badkamer

Bij het aanschaffen van doucheaccessoires als een doucherek of douchewisser raden we aan om de stijl van je badkamer aan te houden. Doucheaccessoires lijken heel onschuldig, maar tellen ook zeker mee en kunnen je doucheruimte een boost geven. Kies dus niet zomaar voor de eerste de beste accessoires die je tegenkomt, maar maakt een weloverwogen beslissing. We geven je graag wat adviezen voor welke type accessoires je moet gaan als je bijvoorbeeld een moderne, landelijke, industriële, houten of retro badkamer hebt. Neem contact met ons op via +(31) 6 213 715 23 en onze adviseurs denken graag met je mee!