Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Zeeppompjes

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Zeeppompjes

Een zeeppompje of ook wel een zeepdispenser genoemd is een veel gebruikte badkameraccessoire. In een zeeppompje plaats je zoals de naam al zegt zeep waar je vervolgens je handen mee kunt wassen. Met één druk op het pompje heb je precies de juiste hoeveelheid zeep op je hand en verbruik je niet meer dan nodig is. Dit is één van de vele voordelen waarom een zeeppompje wordt aangeschaft. Twijfel je nog over het aanschaffen van een zeeppompje of weet je niet voor welke variant je moet gaan, we vertellen je er graag meer over.

Waarom een Zeeppompje?

In vele huishoudens kom je zeeppompjes al tegen, dit kan zijn in de keuken, de toiletruimte of de badkamer. Alle drie de ruimtes beschikken over een wastafel waar je je handen kunt wassen en zeep dus zeker niet kan ontbreken. Hoe de zeep wordt aangeboden kan op verschillende manieren, namelijk door een zeeppompje, een stukje zeep op een zeepschaaltje of gewoon door een zeepfles die direct uit de winkel komt. Stuk voor stuk zijn het prima manieren om je handen mee te in te zepen, toch neemt een zeeppompje diverse voordelen met zich mee die we even willen toelichten.

Gemak

Het eerste voordeel van een zeeppompje is het gemak. Zonder al te veel moeite te hoeven doen heb je het juiste aantal zeep op je handen. Het is een effectief systeem en zo voorkom je verspilling.

Herbruikbaar

Een dispenser is daarnaast ook herbruikbaar. Bij een lege dispenser kun je deze weer eenvoudig bijvullen. Je koopt in dit geval één grote fles in plaats van iedere keer kleine flesjes. Op de lange termijn bespaar je zo ook geld.

De stijl

De laatste reden waarom je een zeeppompje zou moeten aanschaffen heeft te maken met de stijl. Een zeepfles uit de winkel is prima, maar de kans is groot dat het niet bij de stijl van je ruimte past. Door een zeepfles in te ruilen voor een dispenser kleed je de ruimte een stuk netter aan. 

Assortiment zeeppompjes

Bij luxebadkameraccessoires.nl bieden we diverse zeeppompjes aan van hoogwaardige kwaliteit. In ons online assortiment onderscheiden we de accessoires op kleur, materiaal en bevestiging. Zo zorgt elk materiaal of kleur het design van het zeeppompje. Door diverse modellen aan te bieden kun jij zelf kiezen welk accessoires het beste past bij jouw keuken, toiletruimte of badkamer. Zo zien we zwarte accessoires steeds vaker terugkomen en zorgt dit voor een industriële en moderne look. Een zwart zeeppompje of een zeeppompje rvs passen hier enorm goed bij. Zilveren accessoires daarentegen zorgen vaak voor een luxe design, het is dus aan jou waarvoor je wilt gaan.

Naast de diversiteit in kleur en materiaal zijn al onze zeeppompjes voorzien van een ruime opening en wordt het bijna onmogelijk om te knoeien tijdens het bijvullen. Ook zijn de dispensers voorzien van een vulindicator. Zo kun je ruim van tevoren zien of de dispenser aangevuld moet worden. 

Als laatste zijn de zeeppompjes in ons assortiment onzichtbaar te monteren tegen de muur. Door een dispenser aan de muur te bevestigen houd je meer ruimte over op de wastafel en geeft dit een luxe gevoel. Of je kunt kiezen voor een vrijstaand zeeppompje, hierbij hoef je niet te boren.

Kies voor luxebadkameraccessoires.nl

Ben je eruit dat een zeeppompje van luxebadkameraccessoires.nl is wat je zoekt, bestel de accessoires dan vandaag nog. Vergeet ze ook niet te combineren met de overige wastafelaccessoires zoals een planchet of een tandenborstelhouder. Al onze badkameraccessoires zijn aan te schaffen in dezelfde kleur gemaakt van hetzelfde materiaal, zo zorg je ervoor dat je badkamer of andere ruimte één bepaalde stijl aanhoudt.