Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Toiletrolhouder zilver zelfklevend RVS

Wil je liever niet boren of ben je gewoon niet zo handig? Dan is deze zelfklevende toiletrolhouder misschien wel iets voor jou. De houder kan aan de muur worden bevestigd met de 3M tape aan de achterkant van de wc-rolhouder. Zo bevestig je de toiletpapierhouder blindelings aan de muur, zonder schroeven en pluggen. Hierdoor blijft je tegelwand intact. De toiletrolhouder is gemaakt van RVS en is zilver van kleur.

24,95

Binnenkort weer op voorraad.

Wc-rolhouder zelfklevend

Wil je liever niet boren of ben je gewoon niet zo handig? Dan is deze zelfklevende toiletrolhouder misschien wel iets voor jou. De houder kan aan de muur worden bevestigd met de 3M tape aan de achterkant van de wc-rolhouder. Zo bevestig je de toiletpapierhouder blindelings aan de muur, zonder schroeven en pluggen. Hierdoor blijft je tegelwand intact. De toiletrolhouder is gemaakt van RVS en is zilver van kleur. 

Toiletrolhouder RVS

Deze moderne toiletrolhouder is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een zilverkleurige afwerking. Zowel de toiletrolhouder zelf als het bevestigingsplaatje hebben een ronde vorm. Boren is niet nodig vanwege de zelfklevende tape aan de achterzijde. De zelfklevende tape kan op meerdere ondergronden bevestigd worden zoals: tegels, hout, metaal en glas. Zorg er wel voor dat onderstaande installatie instructies van begin tot eind gevolgd worden. 

Kenmerken:

      RVS materiaal

      Zilver

      Geschikt voor 1 wc-rol 

      Zelfklevend

Specificaties:

Materiaal: RVS

Kleur: Zilver

Afmetingen rolhouder: 15 x 8 cm

Geschikt voor: toilet en badkamer

Installatiemethode:

1. Zorg dat de ondergrond schoon (vet en kalkvrij), droog en vlak is.

2. Haal het beschermlaagje van de tape, bevestig de toiletrolhouder op de gewenste plek en druk gedurende 3 minuten de wc-rolhouder stevig tegen de muur.

3. Laat de houder daarna 24 uur zonder belasting hangen. En de toiletrolhouder is klaar voor gebruik!

EAN 8720165660025 Categories ,

Extra informatie

Kleur

RVS

Materiaal

Roestvast staal

Productopties

Zelfklevend, Zonder boren