Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

De mooiste sanitair accessoires op Luxebadkameraccessoires.nl

Onder sanitair accessoires, ook wel toilet accessoires, worden een heleboel producten aangeboden. Het grootste onderscheid wordt gemaakt in een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en een reserverolhouder. Dit zijn alle drie sanitaire accessoires die niet kunnen ontbreken. Het zorgt er namelijk voor dat niet alleen jij, maar ook bezoekers met gemak naar het toilet kunnen gaan zonder dat bijvoorbeeld het toiletpapier op is. Wat vele ook wel is vergeten, is dat sanitair accessores bijdragen aan de stijl van de badkamer of toiletruimte.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Assortiment sanitair accessoires

Bij iedere badkamer of toiletruimte horen eigen sanitair accessoires. Luxebadkameraccessoires beschikt over een ruim aanbod sanitair accessoires. Zo variëren de sanitaire accessoires in de kleuren chroom, goud, RVS en zwart. RVS sanitair accessoires zijn enorm populair. RVS is gemakkelijk te combineren en op verschillende manieren toe te passen. RVS sanitair accessoires passen enorm goed bij bijvoorbeeld een industriële badkamer of toilet.

Daarnaast heb je bij ons de keuze om de sanitaire accessoires op te hangen door middel van wandmontage, maar ook zonder boren. Een toiletrolhouder en een toiletborstelhouder zijn accessoires die vaak opgehangen moeten worden. Zeker bij een nieuw betegelde badkamer of toiletruimte kunnen we ons voorstellen dat je liever geen gaten maakt. In dat geval is bijvoorbeeld een zelfklevend sanitair accessoire ideaal.

Diverse accessoires die met elkaar matchen

Bij Luxebadkameraccessoires.nl bieden we een ruim aanbod in de behoefte van onze klanten te voorzien, maar ook door diverse sanitair accessoires met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een toiletrolhouder die past bij een reserverolhouder. Het zijn namelijk de accessoires die een ruime compleet maken. Dat geldt niet alleen voor decoratie, maar ook voor sanitaire accessoires. Zo kun je bij ons terecht om de hele ruimte compleet te maken. Denk hierbij ook aan doucheaccessoires en wastafelaccessoires!