Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Deze zwarte badkameraccessoires maken de ruimte compleet

Als het gaat om de indeling of interieur van je badkamer, heb je vast wel een bepaalde stijl in gedachte. Met die stijl in gedachte gaat de tijd vaak uit naar het kiezen van de juiste tegels, denk aan het formaat, het patroon en een passende kleur. De muurbekleding is namelijk van grote invloed. Na het kiezen van de juiste tegels, is het tijd voor het sanitair. Welk toilet gaan we ophangen? Pakken we een douche en/ of bad? Hele belangrijke zaken die in grote maten de stijl van jouw badkamer bepalen.

Echter, als specialist in badkameraccessoires, weten we dat deze keuzes pas het begin zijn. Het zijn namelijk de kleine dingen die een ruimte afmaken en een bepaalde stijl kunnen meegeven. Ben jij fan van een moderne, design of industriële stijl als het gaat om je badkamer, dan kunnen de volgende badkamer accessoires zwart jouw ruimte pas echt compleet maken!

Badkameraccessoires_zwart

De juiste zwarte badkameraccessoires

Badkameraccessoires komen er in verschillende soorten. Rondom het toilet, de wastafel, maar ook in en buiten de douche. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je op elke plek een zwarte badkameraccessoire terug kan laten komen.

Om te beginnen met een toiletborstelhouder zwart. Kies je bijvoorbeeld voor een wit toilet, dan kunnen de accessoires net voor die extra zwarte touch zorgen. Datzelfde geldt bij de wasbak. Zo kan een spiegel met een zwart randje of een zeepdispenser zwart als snel de juiste aandacht trekken. Het zijn maar kleine details die niet eens extra ruimte vragen. Een doucherek is hier ook erg interessant, je hebt nu eenmaal een plek nodig waar je al je shampoos op kwijt kunt. Velen laten een niche maken in hun douche, maar ook zeker de doucherekken zijn nog niet verleden tijd. Een doucherek zwart is misschien wel net wat jouw badkamer nodig heeft.

Zwart terug laten komen in andere items

Naast accessoires kun je zwart op nog veel meer manieren laten terugkomen. Denk hierbij aan een zwarte wasmand, zwarte handdoeken, leuke zwarte rieten mandjes of denk aan een zwarte badmat, dit kan ook veel effect hebben op het interieur. Let er uiteraard wel op dat je niet all-in gaat, maar kies er een paar. Advies nodig? Onze specialisten helpen je graag!