Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Doucheaccessoires zorgen voor extra comfort

Douchen of badderen, het is een moment op de dag waar velen naar uit kijken. De één doucht liever ’s ochtends en de andere ’s avonds, maar wat we gemeen hebben, is het heerlijke schone gevoel daarna. Of je nu voor het werk of na het werk doucht, op het begin of op het einde van de dag, er zijn verschillende accessoires die je zowel voor, tijdens als na het douche extra comfort bieden.

Douche_accessoires

Doucheaccessoires zonder boren

Vooraf zijn er één soort accessoires die je het plaatsen makkelijker maken en dat zijn doucheaccessoires zonder boren. Elke douche is wel omringt met tegels. Vierkante tegels, rechthoekige of misschien wel in de vorm van visgraat. Hoe je muren ook betegeld zijn, deze wil je te allen tijde in goede staat houden. We snappen dan ook dat je hier liever geen gaten in de boort. Plaats je geen accessoires in de douche, dan is dat ook zeker niet nodig. Maar geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan een doucherekje, dan is deze accessoire zonder boren een echte aanrader. Een veel voorkomende doucheaccessoire zonder boren is een doucherek voor aan de douchewand. Dit bespaart enorm veel ruimte in de douche en is ook nog eens enorm stijlvol!

Douchetrekkers

Het is een doucheaccessoire waar je wellicht niet als eerste aan denkt, velen hebben er misschien helemaal nog nooit over nagedacht, maar een douchetrekker is zeker van toegevoegde waarde in je douche. Beschik je zelf al over een douche, dan weet je hoe veel tijd het kost om deze elke week goed schoon te houden. Het voorkomen van kalk op de stenen en de glasplaat gaat alleen als deze na het douche goed schoon worden gemaakt. Een douchetrekker kan je hierbij helpen. Met een paar simpele bewegingen haal je zo alle grote druppels van de glazen wand. Een trekker over de douchewand halen is op dagelijkse basis nodig en voorkomt kalkaanslag.

Doucherekje

We benoemden hem zojuist eigenlijk al, een doucherekje. Sommige laten een nisje maken in de douche, maar dat is niet altijd mogelijk. Waar laat je dan de douchespullen als shampoo, zeep op wellicht een scheermesje. Je kunt ze op de grond neerzetten, maar dat biedt natuurlijk geen comfort. Kies daarom voor een doucherekje die aansluit bij jouw type douche en uiteraard de stijl van jouw badkamer. Deze doucherekjes zijn ook zeker verkrijgbaar zonder boren en kunnen gemakkelijk worden gemonteerd zonder daarvoor gaten te hoeven maken. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor doucheaccessoires die zorgen voor extra comfort!