Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Creëer een stijlvol toilet met zwarte toilet accessoires

Zwarte accessoires zijn een echte trend. Of het nu gaat om accessoires in de woonkamer, slaapkamer, toiletruimte of badkamer, ze zijn razend populair en komen overal terug. De zwarte kleur zorgt voor een bepaalde chique, strakke en elegante stijl waar we allemaal groot fan van zijn. Benieuwd hoe jij alleen je toilet al stijlvol kan aankleden met zwarte accessoires, dan delen we hieronder een paar items die je zeker moet aanschaffen.

badkamer zwart op zwart

Zwarte wc accessoires

Ben jij op zoek naar de perfecte zwarte accessoires om je toilet mee aan te kleden, dan zijn er een aantal wc accessoires zwart die we je kunnen aanraden:

Zwarte toiletrolhouder

Een toiletrolhouder is wellicht één van de eerste accessoires waar je zelf aan denkt bij het kopen of gebruiken van je toilet. Een toiletrolhouder biedt nu eenmaal gemak en neemt weinig ruimte in beslag. Een wc rolhouder is dan ook ideaal om die zwarte look in terug te laten komen. Beschik je bijvoorbeeld wel over een witte wc pot, dan raden we iedereen een zwarte wc rolhouder aan. 

Zwarte handdoekhaakjes

Handdoekhaakjes lijken kleine overbodige accessoires waarvan iedereen de simpelste en goedkoopste aanschaft die ze tegenkomen, maar toch is deze accessoire ideaal om die zwarte look terug te laten komen. Het is maar een klein stukje in de gehele ruimte, toch kun je met een handdoekhaakje zwart de stijl gemakkelijk terug laten komen.

Zwarte reserverolhouder

Een zwarte reserverolhouder wordt vaak vergeten. Hierdoor komen wc rollen vaak op de grond te staan of stopt iedereen ze weg in een kastje waar je helemaal niet gemakkelijk bij kunt. Ook dit is zo’n accessoire die je aan moet aan moet schaffen wanneer je die chique look in je badkamer of toiletruimte wilt creëren.

Wil jij dus een stijlvol toilet creëren met zwarte accessoires, kijk dan niet verder en bestel vandaag nog bovenstaande toilet accessoires.