Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Hiermee zorg jij voor een opgeruimde badkamer

De badkamer is niet een ruimte waar we veel van onze tijd besteden, gemiddeld maar een half uurtje per dag. Toch, als je er wel bent, is het voor velen een plek om te kunnen ontspannen. Denk aan een warm bad aan het einde van de dag of een heerlijke douche na het sporten. Dit moment tot rust komen, kan alleen als de ruimte dat ook is. Rondslingerende shampoo flessen, handdoeken of andere gebruiksvoorwerpen werken daar niet aan mee. Zeker wanneer je met meerdere huisgenoten een badkamer deelt lijdt dit nog wel eens voor problemen. Gelukkig zijn er diverse accessoires die zorgen voor een nette en opgeruimde badkamer.

Opgeruimde_badkamer

Handdoekaccessoires

Iets wat zeker niet kan ontbreken zijn handdoekaccessoires. Veel badkamers zijn voorzien van een radiator waar velen hun handdoek overheen hangen, maar ook deze kan snel volhangen. Daarom raden we aan om extra handdoekrekken op te hangen. Een extra handdoekrek is bijvoorbeeld erg handig naast de wastafel. Heb je net je tanden gepoetst, je gezicht of je handen gewassen, dan is dit een fijne plek om een kleinere handdoek of gastendoekje bij de hand te hebben. Dat geldt overigens ook voor een extra rekje bij het bad of de douche. Zo kun je hier gemakkelijk je handdoek overheen hangen en hoef je niet de hele badkamer door als je klaar bent. We hebben het hier steeds over een handdoekrek, maar ook een handdoekhaakje of handdoekringen zijn echte aanraders. Iedere accessoire geeft zijn eigen stijl mee aan jouw badkamer.

Doucheaccessoires

Naast rondslingerende handdoeken, geldt hetzelfde voor shampoo flessen. Zeker als je met meerdere een badkamer deelt kunnen deze als snel oplopen. We raden dan ook iedereen aan om gebruik te maken van doucherekken. Deze doucherekken komen in verschillende soorten, van groot tot klein, met of zonder boren, jij bepaalt. Op deze manier zijn de shampoo flessen altijd dichtbij en zorgen ze voor een nette en geordende doucheruimte.

Uiteraard heb je een opgeruimde badkamer zelf in de hand. Zorg naast een handdoekrek of doucherek ook voor voldoende kastruimte of maak gebruik van verschillende mandjes. Interesse in de badkameraccessoires? Shop ze gemakkelijk in onze webshop.