Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Voor welk zeeppompje ga jij?

Bij Luxebadkameraccessoires.nl zijn we erg enthousiast als we het hebben over een zeeppompje. Een zeeppompje biedt gemak, zowel in de keuken, het toilet als in de badkamer, eigenlijk op elke plek met een wastafel. Want naast het feit dat een zeepdispenser voor de juiste hoeveelheid zeep zorgt, zien ze er ook nog eens netjes en strak uit. Wil jij de simpele flesjes uit de winkel vervangen voor een zeeppompje, dan heb je vaak de keuze uit verschikkende opties.

Zeeppompje_hangend_badkamer

De kleur

Iedere wastafel en de ruimte daarom heen heeft een eigen stijl. Het is dus zeker belangrijk om een zeeppompje hierop af te stemmen. Denk aan de kleuren als chroom, zilver/ grijs, wit, zwart of zelfs eentje met een houtlook. Kijk goed welke kleur het beste aansluit op de rest. We raden iedereen ook aan om verschillende badkameraccessoires met elkaar af te stemmen. Heb je bijvoorbeeld een zwarte toiletrolhouder? Dan raden we aan om dit ook terug te laten komen in het zeeppompje.

Het materiaal

Wat geldt voor de kleur, geldt ook voor het materiaal. Vaak is het ook zo dat de kleur die je kiest, afhankelijk is van het materiaal. Zo zijn er zeepdispenser die gemaakt zijn van metaal, roestvast staal, bamboe of polystyreen. Allemaal materialen die geschikt zijn voor plekken rondom water. Kies in dit geval dus ook voor het model en de kleur die aansluiten bij de rest!

Hangend of vrijstaand

De volgende keuze die je moet maken bij het uitzoeken van een zeepdispenser, is de montage. Je hebt hierbij twee opties. Als eerste kun je ervoor kiezen om een vrijstaande zeepdispenser aan te schaffen. Deze kun je plaatsen waar en wanneer je maar wilt. Als tweede optie kun je gaan voor een hangend model. Deze modellen vragen geen ruimte op je wastafel, maar kun je ophangen op de plek naar keuze. Houdt er wel rekening mee dat je voldoende ruimte hebt om het zeeppompje op te hangen.