Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Alle badkameraccessoires op een rijtje

Ben je bezig met het uitzoeken van een nieuwe badkamer of wil je de huidige badkamer een opfrisbeurt geven. Hieronder zetten we graag een aantal badkameraccessoires op een rijtje die niet mogen ontbreken. Zowel voor het gemak, maar ook voor de looks die ze meegeven.

Toiletaccessoires_badkamer

Toilet accessoires

Maak het bezoek aan het toilet gemakkelijk met verschillende accessoires. Denk hierbij aan een toiletrolhouder, toiletborstelhouder en reserverol accessoires. Waarschijnlijk schrik je hier niet van, het zijn namelijk standaard accessoires die bij het toilet niet mogen ontbreken. Om het perfecte plaatje te creëren, bieden wij in onze webshop de toiletaccessoires aan in sets. Zo bieden we twee, drie of zelfs vier van bovenstaande accessoires aan in dezelfde stijl. Van RVS, in de kleur zwart, met ronde of juist rechthoekige vormen. Zeker een aanrader!

Doucheaccessoires

Een douche is pas compleet met de volgende douche accessoires; een doucherek en een douchewisser. Een doucherek of een niche in de douche is eigenlijk een must. Zeker wanneer de douche nog gebouwd moet worden, dan kun je rekening houden met het laatste. Is dat niet meer het geval, dan is een doucherek zeker van toegevoegde waren. Zeg dag tegen rondslingerende shampooflessen.

Handdoek accessoires

Ook rondslingerende handdoeken zijn een no go, zeker omdat er genoeg verschillende handdoek accessoires verkrijgbaar zijn die kunnen zorgen voor een nette en opgeruimde badkamer. In onze webshop maken we hier onderscheidt in een handdoekhaakje, handdoekrek en een handdoekring. Alle drie zijn het compacte badkamer accessoires die niet veel ruimte in beslag hoeven te nemen. Plaats ze aan de muur dicht bij de wastafel, het bad of bij de douche en heb een handdoek binnen handbereik. Ook om een handdoek weer aan te laten drogen zijn deze accessoires ideaal.

Wastafel accessoires

Last but not least zijn de wastafel accessoires. Hierbij kun je denken aan een planchet, tandenborstelhouder, zeeppompje of zeepschaaltje. Allen accessoires die zorgen voor wat aankleding, maar die de wastafel ook opgeruimd doen lijken. Zo kun je een tandenborstel en tandenpasta wegstoppen in een kastje, maar ook zeker plaatsen op het planchet of in een tandenborstelhouder. Zo blijft de wastafel zelf leeg en heb je alles snel bij de hand.