Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Toiletborstel, een echte aanvulling op je badkamer of toilet

Een toiletborstel lijkt een vergaande badkameraccessoire, maar dat is het zeker niet. Een toiletborstel met toiletborstelhouder is een belangrijke accessoire dat naast het toilet niet kan ontbreken. Je kunt ervoor kiezen om snel de meest simpele toiletborstel in huis te halen, maar bij Luxebadkameraccessoires.nl raden we aan om ook hier een weloverwogen beslissing te maken. Of je nu een handdoekrek in de badkamer, handdoekhaakje of toiletborstel nodig hebt, het zijn alle essentiële accessoires de bijdrage aan de stijl van badkamer of toiletruimte.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Toiletborstel in een toiletborstelhouder

Een toiletborstel is te verkrijgen in verschillende soorten, ze variëren in vormgeving, kleur en wandmontage. Echter, van één element zijn alle toiletborstels voorzien en dat is een toiletborstelhouder. De toiletborstelhouder zorgt ervoor dat de toiletborstel na gebruik weer netjes opgeborgen kan worden.

Welke toiletborstelhouder je kiest is aan jou. Zo heb je keuze uit een staande variant, maar ook uit een toiletborstel hang. Deze laatste hangende variant is tegenwoordig erg populair. Een toiletborstel hang ziet er niet alleen strak uit, maar is ook gemakkelijk bij het schoonmaken. We mogen het onszelf gerust makkelijk maken. Uiteraard staat de plek van een toiletborstel hang wel voor een lange tijd vast, terwijl je die van een vrijstaande elke dag opnieuw kunt bepalen.

Hoe kies ik de juiste toiletborstel met toiletborstelhouder?

Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit één van onze toiletborstels met toiletborstelhouder, dan denken we graag even met je mee. Als eerste moet je voor jezelf bepalen welke stijl je jouw badkamer mee wilt geven en of je al eerder andere badkameraccessoires hebt aangeschaft. Zo is het belangrijk om dit allemaal op elkaar af te stemmen. Kijk vervolgens ook naar de manier waarop je jouw accessores graag ophangt, bij Luxebadkameraccessoires.nl heb je namelijk de keuze uit accessoires met en zonder boren.

Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze dan gerust en neem contact op met onze professionals via +(31) 6 21371523.