Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Wc rolhouder rvs en meer

Toilet en badkamer. In de praktijk breng je er heel wat meer tijd door dan je jezelf wellicht realiseert. En zeker bij verblijf in de badkamer is het vaak een optimaal moment om even te ontspannen terwijl je een douche neemt of een bad. Laat de sfeer van dergelijke ruimtes aansluiten op jouw behoefte aan wellness en besteed aandacht aan de inrichting. Bij luxebadkameraccessoires.nl kun je de producten aanschaffen waarmee je dat realiseert. Ook voor wat betreft je toiletomgeving. Kies je enkel voor een functionele wc rolhouder, of ga je voor een luxe wc rolhouder van rvs.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Wc rolhouder rvs zwart

Via onze online shop voeren wij onder andere een breed assortiment wc rolhouders. Maak eenvoudig de keuze die past bij jouw stijl sanitair. Hou je van blinkend en strak, kies dan voor een wc rolhouder van rvs in een strak design. We hebben echter ook meer traditionele rolhouders in ons assortiment. Die beschikken over een klep en zorgen ervoor dat het wc-papier altijd netjes recht wordt afgerold en dat het gemakkelijk en recht afscheurt.

Dergelijke wc rolhouders met klep zijn voorzien van een tijdloos ontwerp en beschikken over stijlvol afgeronde hoeken. Dat zorgt voor een prettige ‘touch’ met de handen. Rvs in zilverkleurige uitvoering zorgen ervoor dat roestvorming niet of nauwelijks optreedt. Prefereer je echter een andere kleur? We kunnen ook een wc rolhouder in zwart rvs leveren.

Dat scheelt je in de portemonnee

Kwalitatief goede badkameraccessoires die een luxe uitstraling waarborgen kosten tegenwoordig veel geld. Dat komt niet door de kostprijs van die accessoires zelf maar door de hoge kostenstructuur van veel badkamerzaken met hun omvangrijke fysieke showrooms. Luxebadkameraccessoires.nl is echter dé online showroom die dergelijke artikelen wel tegen een betaalbare prijs kan aanbieden. Ons assortiment varieert. Zowel voor een wc rolhouder in zilverkleurig rvs als voor een wc rolhouder in het zwart kun je bij ons terecht. Maar ook voor oneindig veel andere sanitair artikelen natuurlijk. Allemaal gunstig geprijsd.

Kijk snel rond in onze webshop!