Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!


Toiletrolhouders van luxebadkameraccesoires.nl

Een toiletrolhouder is een belangrijk onderdeel van het toilet, het zorgt zowel voor gemak, hygiëne, maar ook voor een bepaalde sfeer en uitstraling. Niets is fijner dan een toiletrol binnen handbereik, want een toiletrol op de grond zetten is niet meer van deze tijd. Met de toiletrolhouders van luxebadkameraccessoires.nl heb je keuze uit een uitgebreid en uniek assortiment. Denk aan een toiletrolhouder in diverse soorten, kleuren en materialen. Hiermee kunnen de toiletrolhouders een mooie touche geven aan je badkamer of toiletruimte.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Toiletrolhouder zwart, rvs en chroom

In het assortiment van luxebadkameraccessoires.nl maken we onderscheidt in een toiletrolhouder zwart, toiletrolhouder rvs en een toiletrolhouder chroom. Al deze toiletrolhouders zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, maar verschillen in kleur en materiaal. Zo zijn de toiletrolhouders in de kleur zwart erg populair onder de industriële badkamers, zwarte accessoires zijn over het algemeen erg populair. Toch blijven de toiletrolhouders rvs het ook nog steeds erg goed doen, op het gebied van onderhoud blijven deze accessoires toch het beste te behandelen. 

Badkameraccessoires als blikvangers

Een toiletrolhouder wordt uiteraard aanschaft voor het toiletpapier, maar een toiletrolhouder wordt ook steeds vaker gezien als blikvanger van je badkamer of toiletruimte. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere badkameraccessoires. Een uniek design toiletrolhouder is hierbij wel cruciaal. Bij luxebadkameraccessoires.nl spelen we graag in op toiletrolhouders met een uniek design en voorzien we onze klanten in hun behoeftes. Zo spelen we ook al in op de vraag naar toiletrolhouders zonder boren. Een ander voorbeeld van een uniek design toiletrolhouder, is een houder met een plankje. Op dit plankje kun je bijvoorbeeld je telefoon kwijt. Het lijkt gek, de telefoon meenemen naar het toilet, maar toch is het iets wat vaak gebeurt. Met een toiletrolhouder design kunnen we bij luxebadkameraccessoires.nl hier mooi op inspelen.