Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!


Een afgewerkte wastafel met een tandenborstel houder

Een wastafel is niet compleet zonder een tandenborstel houder. Natuurlijk is een tandenborstel houder niet gelijk het eerste waar je aan denkt, maar je zult hem al snel nodig hebben. Een tandenborstel gebruikt men gemiddeld twee keer op een dag en wat doe je als je hem niet gebruikt, je wilt hem dan niet onhygiënisch op de rand van de wastafel leggen of slordig opbergen onder de la of in een kastje. Op dit moment komen de tandenborstelhouders van Luxebadkameraccessoires.nl goed van pas. Met een tandenborstel houder werk je jouw wastafel netjes en heb je geen last van onhygiënische en rondslingerende tandenborstels.

Direct uit voorraad leverbaar

Voor 17:00 besteld? Onze badkameraccessoires worden de volgende werkdag al geleverd! Dit komt doordat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn.

Deskundig/persoonlijk advies

Heeft u een vraag of is er een probleem? Onze klantenservice heeft veel kennis op het gebied van badkameraccessoires en streeft naar 100% tevredenheid.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Wij vinden dat luxe badkameraccessoires voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Tandenborstelhouders met een uniek design

Bij een tandenborstelhouder kun je aan diverse houders denken. Zo denkt de één waarschijnlijk aan een soort van beker, maar zo denken we bij Luxebadkameraccessoires.nl zeker niet. Je wilt een strakke, moderne of industriële badkamer waarbij alles moet kloppen, dan wil je dat niet afdoen met een simpele beker als tandenborstel houder. Bij ons vind je daarom tandenborstelhouders met een uniek design. Denk hierbij aan mooie kleuren, kwaliteit materiaal en een houder die je kunt bevestigen tegen de muur.

Voordelen van een tandenborstel houder met wandmontage

Een tandenborstelhouder die je kunt bevestigen aan de muur heeft vele voordelen waar we je graag wat meer over vertellen. Als eerste zien deze houders er uniek en straks uit. Daarnaast is het niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Op deze manier blijft je wastafel namelijk leeg en daardoor schoon, zo kun je er bijvoorbeeld ook veel makkelijker een doekje overheen halen zonder dat je van alles omhoog moet halen. Een planchet is hier ook een goed voorbeeld van. Ontdek zelf de voordelen van een tandenborstelhouder en bestel er vandaag nog eentje voor 17:00u en je hebt hem morgen al in huis!