Besteed nog 100,00 voor gratis verzending binnen Nederland en België.

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Badkamer trends 2021

Wilt u graag wat inspiratie op doen? Dat kan!
Hier zijn de vier belangrijkste badkamertrends van 2021 om u te inspireren en ideeën te geven.
badkamer zwart op zwart

Zwart op zwart

Zwart was al de badkamertrend voor 2019 en 2020 maar ook in 2021 is zwart super trendy. Zwarte badkameraccessoires kunnen eigenlijk met alle kleuren en materialen gecombineerd worden, daarom is het ook zo populair. We gaan zwart alleen maar meer terugzien in de badkamer. Zwarte muren, zwarte plafonds in combinatie met zwarte badkameraccessoires is tegenwoordig helemaal in!

Vleugje goud

Goud is al een woontrend sinds vorig jaar maar is momenteel ook in opkomst in de badkamer. Door zwart te combineren met gouden details krijg je een luxe en stoere uitstraling in de badkamer. Goud is in 2021 absoluut niet meer kitscherig! Naast zwart is goud ook goed te combineren met marmer. Marmer heeft een stoere en robuuste uitstraling en is ideaal voor in de badkamer. Door een vleugje goud terug te laten komen in de badkamer creëer je een hotel chic stijl, heerlijk om hier je dag te beginnen.
badkamer goud
planchet badkamer

Opgeruimd staat netjes

Heeft u ook zoveel losse producten in de badkamer rondslingeren? Dat kan tegenwoordig echt niet meer. Een opgeruimde badkamer geeft veel meer rust en ruimtelijkheid, hierdoor kan je ultiem genieten van je badkamer. Handdoeken horen netjes opgehangen te worden op een handdoekrek, ring of haak. Dit voorkomt ook ongewenste muffe geuren. Orden je doucheproducten met een douchrek of planchet, zo voorkom je kringen op de grond en je hoeft niet steeds te bukken om je zeep te pakken. Rondslingerende toiletrollen zijn al helemaal niet meer van deze tijd. Hang altijd een toiletrol op aan je toiletrolhouder en zorg dat je extra toiletrollen bij de hand hebt door middel van een reserverolhouder.

Badkameraccessoires zonder boren

Wil je geen lelijke boorgaten in de muur of ben je niet zo handig? Dan zijn zelfklevende badkameraccessoires de oplossing! Ontsmet en ontkalk de muur eerst met allesreiniger, plak het artikel met de zelfklevende tape op de muur en wacht vervolgens minimaal 24 uur. Klaar! Er zitten wel een aantal eisen aan ophangen zonder te boren. Zo dient het oppervlakte schoon, droog en vlak te zijn. De meest geschikte ondergronden zijn: tegels, hout, glas en metaal.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over bovenstaande badkamertrends of wilt u weten welke badkameraccessoires het beste in uw badkamer passen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.